Annette van den Bergh

In 2017 kreeg ik de kans het pand aan de Dahliastraat 30 te kopen en daarin zag ik mogelijkheden om verschillende interesses van mijzelf te laten samenkomen: keramiek, het delen van creativiteit, maatschappelijke betrokkenheid en interesse in diversiteit in de samenleving. Na 2 jaar drastisch verbouwen konden we het atelier openen in 2020.

Sinds mijn twintigste maak ik keramiek. En nu beschik ik over een groot atelier met 8 draaischijven en dat biedt de mogelijkheid om les te geven en op deze manier mijn enthousiasme voor het ambacht pottenbakken te delen.
Mijn werk is te zien op www.steengoed-porselein.nl

Annette, 20 jaar oud, verkoopt op de markt in Plön (Duitsland) eigengemaakt servies

Edith Vermeulen

Al geruime tijd werkzaam als zzp’er in webbouw en dan voornamelijk in WordPress. Ik help stichtingen, zzp’ers, kunstenaars met het opzetten van hun website. Vaak neem ik alle werkzaamheden over als webmaster, maar ik geef ook individuele workshops om zelf goed met je website te leren werken.

Ik ben afgestudeerd aan de Rietveld Academie in de jaren negentig. We zitten alweer zo’n 25 jaar volop in het digitale tijdperk maar ik zie om me heen dat er ook altijd verlangen blijft naar gewoon, ambachtelijk tekenen op papier en naar waarneming. En nu we in de Dahliastraat over een atelier beschikken heb ik het plan opgevat een atelier Modeltekenen te organiseren waar je met houtskool, krijt, Oostindische inkt etc kunt werken. Iedereen die van tekenen houdt is er welkom. Ook met je iPad trouwens.