Annette van den Bergh

In 2017 kreeg ik de kans het pand aan de Dahliastraat 30 te kopen en daarin zag ik mogelijkheden om verschillende interesses van mijzelf te laten samenkomen: maatschappelijke betrokkenheid, creativiteit, interesse in mensen en de onderlinge samenhangen en diversiteit in de samenleving.
En ik wist meteen deze plek gaat een ruimte worden voor ontwikkeling, creativiteit en ontmoeting.

Op freelance basis ben ik verbonden aan een aantal opleidingen, met betrekking tot ontwikkelen van ervaringsdeskundigheid.
Als supervisor / (team)coach werk ik ook voor verschillende instellingen en organisaties en met mensen die op eigen initiatief kiezen voor een begeleidingstraject.
Mijn website voor supervisiepraktijk: www.annettevandenbergh.nl

Sinds mijn twintigste maak ik keramiek. En nu beschik ik over een groot atelier met 7 draaischijven. Dit geeft de mogelijkheid om met meerdere mensen samen te werken en les te geven.
Mijn werk is te zien op www.steengoed-porselein.nl

Annette, 20 jaar oud, verkoopt op de markt in Plön (Duitsland) eigengemaakt servies

Edith Vermeulen

Al geruime tijd werkzaam als zzp’er in webbouw en dan voornamelijk in WordPress. Ik help stichtingen, zzp’ers, kunstenaars met het opzetten van hun website. Vaak neem ik alle werkzaamheden over als webmaster, maar ik geef ook individuele workshops om zelf goed met je website te leren werken.

Ik ben afgestudeerd aan de Rietveld Academie in de jaren negentig. We zitten alweer zo’n 25 jaar volop in het digitale tijdperk maar ik zie om me heen dat er ook altijd verlangen blijft naar gewoon, ambachtelijk tekenen op papier en naar waarneming. En nu we in de Dahliastraat over een atelier beschikken heb ik het plan opgevat een atelier Modeltekenen te organiseren waar je met houtskool, krijt, Oostindische inkt etc kunt werken. Iedereen die van tekenen houdt is er welkom. Ook met je iPad trouwens.