Zelf je website maken in WordPress is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Misschien ben je al begonnen en loop je nu toch tegen een aantal ‘dingetjes’ aan: het thema aanpassen, vinden van de juiste plugins, de lay-out is niet naar je zin…

Ook is sinds WordPress 5.0 de editor veranderd. Dat is even wennen, WordPress werkt nu met blokken. Dat ziet er heel anders uit!

Wil je hulp om weer wegwijs te worden in je eigen site? Of wil je vanaf het begin leren bouwen in WordPress? Dat kan, één op één of in tweetal.


WordPress cursus voor beginners

De basiscursus bestaat uit 4 lessen van 2,5 uur. Na afloop heb je zelf een kleine site gebouwd, kun je tekst en beeld plaatsen en zijn diverse functionaliteiten naar keuze geïmplementeerd. (bijvoorbeeld een contactformulier). Je weet dan voldoende om een blog of eenvoudige site bij te houden en te bewerken.

Wat komt aan bod in de basiscursus?

WordPress basisinstellingen configureren, installeren van WP thema, publiceren van pagina’s en berichten, gebruik van Gutenberg editor (tekst, beeld, lay-out elementen), plaatsen van widgets, zoeken en installeren van plugins, aanmaken van navigatiemenu’s.

Desgewenst is er de mogelijkheid tot vervolglessen op maat. Leer bijvoorbeeld hoe je je site technisch update, back-ups maakt. Of hoe je je site kan optimaliseren voor vindbaarheid in Google.

Datum en tijd: Op donderdag of vrijdag (ochtend, middag). Liever een andere dag? Neem even contact op.
Hoe vaak: vier workshops van 2,5 uur
Wat heb je nodig: laptop (evt. ook al je eigen domeinnaam en webhosting). Desgewenst kun je gebruik maken van een oefensite.
Prijs: € 175,- per persoon bij les in tweetal. Individuele les: € 225,-
Aanmelding en informatie: info@atelier-dahlia.nl